Even voorstellen

Mijn naam is Mirjam Simone, geboren in 1971 en werkzaam als maatschappelijk werkster en energetisch therapeute.

De kennis die ik opgedaan heb met de opleidingen maatschappelijk werk, NLP, aura reading en narratieve therapie gebruik ik naast mijn intuïtieve vermogens; mijn werk in de ouderenzorg, schuldhulpverlening, psychiatrie en maatschappelijke dienstverleningt hebben mij veel in de praktijk geleerd. Als ervaringsdeskundige kan ik meepraten over kanker, werkloosheid, scheiding en alleenstaand ouderschap.

Vanuit het vermogen om me energetisch op mensen af te stemmen kan ik mensen "lezen". Hierdoor kan ik duidelijkheid scheppen en inzichten/ tips geven over hoe om te gaan met zaken die moeilijk zijn of lijken.

 

Door middel van handoplegging kan ik ook energieblokkades voelen en de geblokkeerde energie een "zetje" geven. Op deze manier kunnen de energieën vrijer stromen, verminderen de lichamelijke klachten en wordt het genezingsproces gestimuleerd.  

Spiritualiteit in combinatie met een gezonde dosis nuchterheid, humor en relativering voorkomt "zweverigheid" en zorgt juist voor vaste grond onder de voeten - de basis om stevig in je schoenen te staan, vrijer te kunnen leven en te kunnen groeien!